Wat en voor wie is Hartsdromen.nl?

Zelfs al krijgen mensen nog maar 2 weken te leven: dan nog lukt het ons vaak om via de kracht van het NU een droom toch op tijd te vervullen!

Stop je dromen niet weg: laat ze (her)leven...want dan begint jouw echte leven!

Denk dus niet te snel: nou is het te laat, maar vraag ons om hulp!

TIJD IS KOSTBAAR: DUS WE NEMEN BINNEN 3 DAGEN PERSOONLIJK CONTACT OP EN STREVEN NAAR EEN DROOMVERVULLING BINNEN 4 WEKEN.

Hartsdromen.nl is er voor mensen boven de 18 jaar met een laatste droom. Die uitbehandeld zijn, maar nog wel zittend vervoerd kunnen worden. Wij vragen geen vergoeding voor het vervullen van de hartsdromen van mensen, die door hun terminale ziekte dit om fysieke, financiële of emotionele redenen zelf niet meer kunnen. Maar wij dragen nooit alleen financieel bij aan dromen.

In onze visie kun je aan dromen geen prijskaartje hangen. Het gaat om een persoonlijke beleving. Daarin maken we het verschil tussen dromen en (vaak materiële) wensen. Wij zijn geen fonds. Als vrijwilligersvereniging kunnen we alleen voortbestaan door contributie, donaties en sponsoring om onze kosten te dekken. Kantoor houden wij gewoon aan huis.

Wij investeren tijd, liefde en zorgen voor sponsors en organisatietalent! Voor onze leden is dromenvervullen zowel een teamsport als een erebaan.

Voor elke unieke hartsdroom verenigen we mensen uit de naaste omgeving van de hartsdromer om ook mee te helpen. Omdat het goed voelt. Omdat zij betrokken zijn. Zo creeëren we samen de juiste intentie, en die werkt mee als positieve factor. Vele hartsdromen zijn hierdoor al vervuld: en dat is echt de mooiste beloning!

Dromen binnen Nederland, geen pretparkdromen of buitenlandse vakanties helaas...

Onze vrijwilligers vervullen dromen BINNEN NEDERLAND. Daar bouwen wij continu aan een netwerk van mensen wat ons steunt. Efteling of andere pretparken? Daar krijgen wij geen korting (meer), daarin kunnen we geen verschil maken voor mensen. Maar onze vrijwilligers bekijken altijd, op welke creatieve manier een laatste hartsdroom toch vervuld kan worden. Soms kan dat met gesloten beurzen, maar lang niet altijd.  We vragen  een kleine bijdrage van familieleden, omdat we we niet alles kosteloos kunnen regelen. Dat gebeurt altijd in overleg met de dromer zelf, en samen met zijn familieleden en vrienden. En als we het samen niet kunnen, sturen we je door naar een andere vrijwilligersorganisatie. Zie ook: dreams4you, de Wensstichting Oppepper4all, Stichting Little Dreams, de Stichting Ambulancewens, de Samenwerkende Wensambulances en TopSportforLife.

STEL JIJ JE DROMEN UIT? Wij niet...

Je dromen leiden de weg naar jouw levensdoel. Maar ook als gezond mens heb je wel eens hulp, steun en inspiratie nodig om je dromen te vervullen. Die krijg je van ons en van onze oprichtster en meest ervaren hartsdromenvanger: Denise Maassen (indiaanse naam: Dansende Boog). Wil je serieus aan de slag met je dromen, maak dan een afspraak met haar. Sinds 2003 helpt zij honderden mensen met het vervullen van hun dromen. Ze bekijkt graag samen met jou, welke stappen er nodig zijn, om ook jouw hartsdromen werkelijkheid te maken.

Stop je dromen niet weg: laat ze (her)leven...want dan begint jouw echte leven!