Roely Kolmer

Roely Kolmer - Mede-oprichter, pensionada


“Vertrouwen. Als je de mogelijkheid hebt om te helpen, waarom doe je het dan niet. Een mens moet gewoon zijn liefde kunnen uitdragen."

Roely Kolmer (bouwjaar 1947, geboren te Emmen) verloor haar man en twee van haar zussen aan kanker. Ze heeft daardoor zelf ervaren, wat een klein gebaar voor een wereld van verschil kan maken in een dergelijke situatie. Ze merkte ook, dat de omgeving van een dromer vaak geneigd is een droom al in te vullen, voordat men een gesprek aangegaan is. Wat wil iemand zélf nog? En daarna is het belangrijk, de omgeving erbij te betrekken: want zij staan het dichtste bij de dromer. Als penningmeester zette ze in de beginjaren dan ook graag de puntjes op de i, zodat ook zwart-op-wit alles klopte binnen Hartsdromen.nl!

Na vijf jaar hartsdromen droeg zij het stokje over aan jongere mensen, zodat ze werkelijk van haar pensieon kon gaan genieten. Elk jaar zoekt zij in de koude maanden, samen met haar nieuwe levenspartner de warme zon in Spanje op. Zij roept iedereen op:

Leef je droom, elke dag. Stel niet uit: op een dag kan het te laat zijn. En door jouw droom te leven, stimuleer je anderen om dit ook te doen!