René Surminski bestuur

René Surminski bestuur - Beeldmaker, hartsdroomvervuller en voorzitter

 

Op een zaterdag in 1965 in West-Brabant geboren maar ik voel me een zondagskind. Het liefst ben ik in de weer met camera’s op de achtergrond. Beeld en geluid combineren en zo de sfeer weer terugbrengen, is een grote uitdaging. Heb al een paar dromen mogen vervullen, zoekend naar wat kan en het onmogelijke ombuigen naar een vervulde droom. Betrokken en meevoelend en ook doelgericht. De familie bij een droom betrekken en vooral ook die uitvoerend te laten zijn, vind ik heel belangrijk.

Ook uit ik mijn liefde voor muziek in de inmiddels vast column 'En dan hoor je..." in ons verenigingtijdschrift 't Hartsdroomgevoel! Een hele overwinning om mezelf ineens zo zichtbaar te maken... Maar daar stopt het niet mee: hoe langer ik lid blijf van hartsdromen en hoe meer laatste dromen vervul, hoe meer van mijn eigen jongensdromen ik durf te vervullen...

Zo kocht ik begin 2016 zelfs een knalrode oude cabrio. Toevallig net zo'n type als de witte hartsdroomcabrio van onze vereniging. Voor mijn zoon natuurlijk hé: die dit jaar rijexamen doet... ;-)!