Judith Zuurbier-van Weel

Judith Zuurbier-van Weel - Dromenvervuller


"Met enthousiasme en passie, kun je mensen verenigen en bereiken!"

Ik ben van 1976, kom uit de kop van Noord-Holland, fladderde door heel Nederland tijdens mijn studie en ben neergestreken in Limburg. Toen ik zelf nog geen 30 jaar was, heb ik de droom van een twintigjarige jongen mogen vervullen. Hij wilde naar de Formule 1: daar was ik zelf ook fan van dus daar hielp ik hem graag mee. Hij had veel pijn, maar er alles voor over om nog in Monaco op het circuit te staan. Hij heeft daarna het leven tevreden kunnen loslaten.

Sinds ik moeder ben van 2 jonge kinderen, kan ik minder dromen vervullen. Maar de Vierdaagse: dat is echt helemaal MIJN week! Dus ik combineer nu mijn eigen droom om het 10e Vierdaagsekruisje te halen, met bekendheid geven aan het werk van Hartsdromen.nl. Ondanks dat ik intussen een ervaren loper ben, helpt het mij enorm om ook voor een ander te lopen: dat sleept mij er op moeilijke momenten echt doorheen.

Ik verheug me dan ook enorm op juli 2016: als ik meeloop in de 100e editie van de Nijmeegse Vierdaagse. Om mijn droom te vervullen: voor de 10e keer over de finish!