Desiree van Leeuwen

Desiree van Leeuwen - Dromenvervuller

Mijn leven is geweldig dankzij mijn man en zoon, maar de toevoeging die ik ontvang door hartsdromen te vervullen van zieke-, 18+-, lieve mensen, ja, dat maakt mijn leven compleet.

 Mijn doel in mijn leven is het luisteren naar de mensen die op mijn pad komen, zonder te oordelen. Iedereen in zijn waarde laten. Mensen blij maken met iets wat voor mij wellicht heel gewoon is. 'Er zijn'. Ik weet inmiddels dat mensen die klagen het eigenlijk niet zo moeilijk hebben. Ik realiseer me heel goed dat ik generaliseer. Ik spreek helaas uit ervaring. Mensen die het erg moeilijk hebben schamen zich voor hun situatie, willen daar anderen niet 'mee lastig vallen'. En juist deze lieve mensen wil ik graag helpen.

Ik ben Denise Maassen van de  Vereniging Hartsdromen zo ongelofelijk dankbaar dat ik deel mag uitmaken van haar netwerk en daar daadwerkelijk iets voor kan betekenen. Juist voor deze lieve mensen, die nou nét even een oppepper nodig hebben, die doodziek zijn en nog een dagje weg willen met hun geliefden en daar de middelen/ energie niet voor hebben. Dát mag ik regelen, organiseren. TROTS.