Denise Maassen bestuur

Denise Maassen bestuur - Oprichter, hartsdromenvanger en penningmeester


"Blijf geloven in je dromen, hoe groot of klein ze ook zijn. Denk daarbij met je hart, doe praktisch en leef en geniet volop!"

Ik ben een echte Brabantse (bouwjaar 1969, geboren te Nuenen, Gerwen en Nederwetten). Op jonge leeftijd verloor ik veel familieleden aan ernstige ziektes. ik leerde toen al, dat het leven kort kan zijn... In 1999 stierf in januari eerst mijn oma : ze werd 82. En daarna verloor ik in zes weken tijd mijn toen 56-jarige vader aan kanker. Mijn grootste troost: dat mijn oma stierf zoals ze zich altijd gewenst had: zonder pijn, met al haar kinderen verzameld rond haar bed. En dat mijn vader meer jaren geleefd had dan hij kreeg: omdat hij in zijn dromen geloofde. In de jaren daarna reisde ik de wereld over, en deed veel dingen waar mensen van dromen.
Toen ik in 2003 gevraagd werd om laatste dromen mee te vervullen van terminaal zieke mensen boven de 18 jaar, viel alles op zijn plek. Daar ontdekte ik mijn ware roeping. Ik zette me drie jaar lang met hart en ziel in als coördinator van deze DreamFoundation, en vervulde zo meer dan 200 dromen. Tot ze een dromenstop afkondigden wegens geldgebrek, en mensen op een wachtlijst gingen zetten die nog maar kort te leven hadden... Dat kon ik niet over mijn hart verkrijgen.

In 2009 richtte ik daarom samen met hartsvriendinnen deze eigen en unieke vereniging op voor volwassen mensen die nog maar kort te leven hebben. Zonder ze rustiger het leven los kunnen laten.
Vooral om andere mensen met mijn ervaring te inspireren, OOK (je) dromen te gaan vervullen! Puur vanuit mijn hart, zonder daarvoor betaald te willen worden. Want wat wij doen is onbetaalbaar.

Het grote rode Sankofa-hart van de vereniging is een Afrikaans symbool. Het betekent: voor: leren van het verleden, terwijl je vooruit gaat in de toekomst. En het staat ook symbool voor mij: ik zorg ervoor, dat het in alle opzichten blijft kloppen!